21-12-2014
Ny træningsfacilitet i Rungsted

I lighed med andre haller i DK, bortset fra den i Odense, får Rungsted en træningshal. Hallen kan være klar i 2016. Placeringen bliver ved siden af den eksisterende skøjtehal, og de mistede parkeringspladser retableres på området hvor Centre Court ligger, altså bag skøjtehallen. Umiddelbart vil det ikke betyde det store for afhjælpning af det trafikale problem der opstår når især de sjællandske hold kommer på besøg. 

se tegning m.v. på Rungsteds hjemmeside

Fanatics 10:23:51
19-12-2014
Regler og belønning
Rødovre har fundet det nødvendigt, ved info på Rungsteds hjemmeside, at præcisere reglerne for at færdes i Arenaen. Endvidere er der i tidsrummet 18-18:30 en gratis snebajer til Rungsted fans, eller hvad?? I den henseende gør man opmærksom på i reglerne, at det er forbudt, at færdes i synlig beruset tilstand,- sådan!
Sej 
Fanatics 09:08:32
11-12-2014
Uheldig planlægning

Esbjerg og Rødovre er hårdt ramt ved afgivelse af spillere til U-landsholdet der i går tog afsted til Canada for at spille 6 optaktskampe, i en challenger turnering, inden VM starter den 26. december. Esbjerg har således fået udtaget fire spillere, Rødovre tre, mens SønderjyskE nøjes med to. De øvrige ligahold på nær Frederikshavn, Herlev og Ålborg stiller med en. Bemærkelsesværdigt, at Hvidovre har fået udtaget en spiller.

Resten af holdet, syv spillere, kommer fra ligaerne OHL, NAHL, WHL, QMJHL, og fire fra SWE. Det er underligt, at man ikke i DBU's turneringsplanlægning har kunnet tage højde for landsholdssamlinger på U20 niveau hvor mange af talenterne er fast mand på deres respektive klubhold.

Fanatics 14:15:59
05-12-2014
Pæn tilskuerfremgang

Udviklingen i Rødovre og på landsplan er vendt. Gennemsnittet for Rødovres ni ude- og hjemmekampe, indtil nu, er henholdsvis 1192 og 1460 besøgende. Den gratis kamp mod Odense (2892), kampene mod Aalborg (1912), Frederikshavn (2385), og Herning (1602) har bidraget godt til det højere gennemsnit, i Arenaen, der eksempelvis i sæsonen 2012 lå på ca. 1200 tilskuere pr. kamp. 

Fanatics 07:26:38
02-12-2014
Ligaens målmagere

Ifølge B.T. dominerer udlændinge pointlistens top 10. Det er især Esbjerg, Herning, SønderjyskE, Odense og Frederikshavn der har spillere på listen, heraf 2 danske på en syvende og tiendeplads. Tingene hænger sammen for det er også de klubber, der har den bedste økonomi, der er i stand til at hente gode udlændinge med mål og assist i skøjterne. Ålborg og de fire sjællandske klubber hænger efter selv om Rødovre og Herlev med kapable målmænd prøver at sætte en dæmper på scoringskvotienten.

Ser man på den aktuelle stilling, er det de samme hold som ligger på de fem første pladser med Rødovre på en sjetteplads. Odense er den store overraskelse som førerhund med to spillere på pointlisten, og 11 sejre på stribe. Ser man lidt længere frem skal der tilføjes nye spillere hos Ålborg og de sjællandske klubber, hvis man vil mere end ambitionen om at kvalificere sig til slutspillet.

Fanatics 10:49:57
29-11-2014
Landsholdets VM målmænd
Fraværet af Frederik Andersen, og formentlig også Simon Nielsen, der i øjeblikket er arbejdsløs, giver Rødovres, Sebastian Dahm og Patrick Gailbraith, Karlskrona chancen til VM i maj 2015. Af de to vurderer Fanatics, at Gailbraith er den mest stabile, men omvendt kan Dahm præstere små mirakler hvis det kører for ham. Under alle omstændigheder har han været tæt på at komme på banen i VM sammenhæng, og nu ser det altså ud til at lykkes. George Sørensen, Herning kan ifgl. B.T. blive 3. målmand.
Fanatics 14:03:10
25-11-2014
Danskere på højt niveau
Sporten.dk har på nettet, og i dagens udgave af den trykte avis, en artikel om de danske NHL spilleres scoringskvotient, so far'.
Det lover godt for VM, og for Danmarks mulighed for at kvalificere sig til OL, for første gang i historien. 
Fanatics 10:54:36
14-11-2014
Tøster efter revanche

Statistikken har ikke været med Rungsted i opgørerne mod Rødovre. I pokalen blev holdet over 2 kampe slået ud, og i grundspillet ligeledes et nederlag. Begge hold har noget at spille for i aftenens kamp. Rungsted skal vaske nogle grimme liganederlag væk, og Rødovre skal rejse sig efter den turbulente afslutning mod Odense.

 OPLÆG
Fanatics 14:19:10
10-11-2014
Positivt driftsregnskab og...

  Fanatics er i det store og hele enig i Peter Jensens kommentarer, i Lokal Nyts artikel af 7. november, til Mighty Bulls overskud på 25.587 kr. for sidste sæson. Peter Jensen fremhæver manglen på de helt store sponsorer, som løftestang til en højere sportslig ambition. Med respekt for at det er lykkes at holde underskuddet fra døren, er det dog træls, som Peter Jensen også er inde på, at den økonomiske bremse forankret i den 1,1 mill. store kommunale gæld, også fremover vil influere på det råderum som selskabet kan agere indenfor. Eftergivelse af gælden vil være et must for at komme ud af dødvandet så at sige, et synspunkt der her på sitet er gjort gældende flere gange, og med den pointe, at man således vil kunne arbejde for en større egenkapital med deraf følgende større råderum for spillerindkøb, eksempelvis sponsoreret, som igen giver et større tilskuerpotentiale, og interesse blandt fans for forstærkninger til holdet, og for potentielle sponsorer. Nu vel, en proces der fortsat kan tilgodese talentudviklingen i RSIK, og som kan generere et større overskud, for hvis man skal være ærlig, så er 25.587 kr. ikke mere end der sælges øl for i en ordinær kamp.
Endvidere fremhæves de gode resultater holdet har nået med et begrænset spillerbudget. Ingen tvivl om at Rødovre har nogle gode danske spillere opvokset og formet gennem RSIK ungdomsarbejde, og for nogle med erfaring fra andre klubber. De allerbedste er dog smuttet til udlandet, og skal holdet op og blande sig i medaljestriden, og det "hype" der er omkring finalekampene med TV og presse,- så skal der lidt andre boller på suppen, ikke i år forståes, men gerne med en begyndelse næste sæson.

Ledelsen i Mighty Bulls barsler med visioner, og direktøren hyldes for sin, gennem flere sæsoner, kontante økonomistyring. Imidlertid må det nok erkendes på de indre linjer, at mindre sponsorer er en sag for et provisionslønnet sælgerkorps, mens de store fisk i dammen ofte landes gennem et personligt netværk, et netværk som endnu ikke har fanget noget. Det vil efter Fanatics mening være en forudsætning for at nå op hvor det er sportsligt sjovt, og hvor fansene i flere busser følger holdet til vigtige udekampe.

Lige nu er selskabet stolt over sin formåen, men hvor bærer stoltheden hen. Hvor er visionerne?

 

RNN

Fanatics 16:40:16
14-10-2014
Profil til White Hawks

Mens Rødovre ikke investerer i udlændinge har den kommende modstander Frederikshavn skrevet kontrakt med endnu en. Tjekken, Zdenek Blatny der har et imponerende CV med ophold i NHL, AHL den bedste finske og svenske række, samt sidst i Østrig hvor han blev topscorer for Graz 99.

Han får debut mod Rødovre og kan både spille wing og center. Han er købt til at score mål, og det skal blive interessant at se om Rødovre kan holde ham stangen. 
 

link 

Fanatics 16:28:03
· Nyhedsarkiv

Søg