20-03-2016
Tys, tys

At sæsonen er udvidet med flere kampe i grundspillet gavner klubbernes kasser og håneretten i lokalopgør, men alle kan se at det er i slutspillet spændingen er, og hvor tilskuere og spillere bliver forenet i den lokale patriotisme. Derfor er det skuffende, at Rødovres sæson endnu engang slutter med kvartfinale serien. Det ligger i luften at der skal ske noget, dels omkring holdet, og dels omkring organisationen. Desværre er klubben/selskabet lukket som en østers hvad angår info om fremtiden, sportsligt som økonomisk.

Fanatics 22:54:10
01-03-2016
Slutspillet
SønderjyskE vs Ålborg. Frederikshavn vs Rungsted. Esbjerg vs Rødovre. Herning vs Odense. Nu skal den fede dame snart synge.
Fanatics 14:51:20
20-02-2016
Klubberne og unionen har fået et problem

DIU kan tvinges til at fjerne sine gældende retningslinjer om et max. loft på 8 udlændinge. Det skulle ifølge TV sporten være en EU forordning, om arbejdskraftens frie bevægelighed, som blokerer for muligheden.
For Rødovre og de andre klubber med små budgetter, og et markant danskerkoncept, vil det være godt. For talentudviklingen særlig godt, men skidt for interessen for hockeyen der har brug for de udenlandske profiler fra nordamerika ect. af hensyn til sponsorer, og det sportslige niveau.
Man har tidligere gjort DIUs bestyrelse opmærksom på, at udlændingeloftet er i strid med EUs regelsæt, siger Sebastian Dahm der er medlem af DEFs bestyrelse.
DIUs direktør, Ulrik Larsen er af den opfattelse, at de fleste af klubbernes direktører går ind for en bevarelse af loftet, og man afventer nu en stillingtagen fra kulturministeren der har bedt om en redegørelse fra Danmarks Idrætsforbund.

 

Fanatics: Hvis EUs regelsæt skal overholdes vil det få sportslige konsekvenser, ikke bare for Danmark, men også for de øvrige nordiske lande, og andre medlemmer af EU. Derfor tror vi på en mindelig løsning som kun vil omhandle spillere der i forvejen er EU borgere, eller har fået en opholdstilladelse. 

Fanatics 23:58:51
11-02-2016
DEF blev vraget
Som ventet blev der ingen aftale med DEF, (Danske Elitesportudøveres Forening), men hvor samtlige ligaklubber i stedet bakkede op om at kontraktudvalget, med repræsentanter for både spillere og klubbernes ledelse, hurtigt skal nå frem til en standardkontrakt der bl.a. skal indeholde forsikring i tilfælde af spillerskader.
Kollektive forsikringer, og eventuelle tillægsforsikringer for udenlandske spillere vil blive en mærkbar omkostning for klubberne, og i nogle tilfælde reducere lysten til at hente udlændinge. Markedet for sponsorer er nogenlunde stabilt hvorfor man ikke ad den vej vil kunne finansiere denne øgede omkostning. Det vil give plads til flere danske talenter på ligaholdene, og det er godt for dansk ishockey på den lange bane. Klubbernes direktører har på et møde i Odense stillet sig positiv overfor en forbedring af den nuværende kontrakts udformning så den i højere grad imødekommer spillernes ønske. Man regner således med at vedtage de nye tiltag på et møde i kontraktudvalget, den 24. februar. 
Fanatics 12:45:14
09-02-2016
Ingen gang på isen

Der bliver ingen konflikt i ishockeyligaen om DEF´s krav om rettigheder til at bruge spillerne i en kommerciel kontekst, og til at indgå en overenskomst med spillernes forening og klubberne, det mener Fanatics. Mads Øland (DEF) må indse, at ishockey ikke er fodbold, og at man ikke uden videre kan indføre de samme regler om standardindhold i kontrakter m.v. Pengene i ishockey er små i forhold til underholdningsværdien, og klubbernes sponsorer vil nok betakke sig for, at eksempelvis deres kommercielle rettigheder skal forhandles med andre end den pågældende klub. For spillerne er det vigtigt at få ensartet regler om forsikring, transfer o.l. på plads og i den henseende må man antage, at spillerforeningen, klubberne og DIU (som også er klubberne) når frem til et fornuftigt resultat.
At, ishockeyligaen skulle stoppe grundet en konflikt med DEF er helt hen i vejret. Man kan ikke fra DEFs side tvinge klubberne og primært spillerne til at indgå en overenskomst med en interesseorganisation som har vist sig ikke at have den store opbakning blandt ligaspillerne. Således har de fleste trukket deres tilsagn fra 2015 tilbage ud fra den konklusion, at man ikke var fuldt ud orienteret om konsekvensen af et medlemsskab.

 

artikel på SE 

Fanatics 15:59:31
03-11-2015
Konceptet godkendt

For mange har Rødovre overrasket indtil nu. Alligevel er det ikke overraskende for "chief" Duus med hans fire kæde koncept hvor alle skøjter i højt tempo, og hvor teknik ikke er nogen hindring, men gift for modstanderen. Det lover godt for slutspillet hvor man forhåbentlig for første gang i mange år kan undgå, at Rødovre opfattes som ”det tynde øl”. Tvært i mod er der håb om at man i år kan placere sig som en af dem der vælger. Kampene mod især Frederikshavn og SønderjyskE var opmuntrende, og gav løfter hvor man både vandt og tabte i overtid.

Satsningen på spillere af egen avl giver altså kontant bonus som mange hold der er i bekneb for spillere misunder. Rasmus Astrup der i Frederikshavn ikke helt levede op til forventningerne har til gengæld gjort det efter sin tilbagekomst til Rødovre. Matthias Asperup der var rygtet til Sverige er heldigvis blevet og er en vigtig spiller i angrebet. Endvidere er T.C. og Karvinen som flere andre rutinerede en gevinst for holdet. I defensiven har tilgangen af Philip Bruggisser givet stabilitet, men defensiven er stadig Rødovres svage punkt, og svenske Stefan Ridderwall er altså ikke Sebastian Dahm, men tæt på. Hans stil minder om Simon Nielsens der på sine store dage er holdets bedste. Mads Bødker (SE) udtaler, at Rødovre er et storhold og hører til i toppen i år. MEN, et er hvordan det går i grundspillet, noget andet er playoff. Fanatics vurdering er, at det vil gå bedre end de foregående under forudsætning af en topplacering i grundspillet. Man risikerer ikke at møde de allerbedste i første omgang, og semifinalekampe i Arenaen har altid været store dage. Fanatics tror også, at der med erhvervsstøtte kommer en udenlandsk spiller til defensiven i januar måned. Alt i alt, ser fremtiden positiv ud, og meget skal gå galt hvis ikke denne sæson bliver en af de bedste siden Torben Andreasens ”dreamteam” huserede i Rødovre.

 

Fanatics 21:00:26
24-09-2015
Pengene er fordelt

Team Rødovre har den 23 ds., og ifgl. RNN, fordelt 710.000 kr. ved en festlig sammenkomst på Rødovregaard, med taler, middag o.s.v.
RMB fik 275.000-. RTK 10.000.- Avarta 125.000.- RFC 100.000.- RH 100.000- RSIK 50.000- FIX 50.000.-

RMBs donation skal bruges til at styrke organisationen, og primært til en assistentræner, og måske også fysioterapeut og mentaltræner.
Der er således ikke midler til styrkelse af RMBs elite ved køb af spiller(e).
Af de 710.000 kr. har Rødovre kommune givet 250.000. Resten er donationer fra de 20 erhvervsvirksomheder der er medlemmer, og dermed med i team Rødovres netværk.

Fanatics 20:27:16
20-09-2015
Team Rødovre

Hvis nogen skulle have glemt det, stiftede en kreds af erhvervs- og offentlige folk i 2013 T.R. Formålet var at skabe en økonomisk pulje til støtte af eliteudviklingen i Rødovre. Børge Levinsohn med en lang historie som direktør med sponsor marketing/salg i Rødovre, Herlev ishockey og andet, blev valgt som ansvarlig udadtil, og hvor man i dag har 20 erhvervsvirksomheder som medlemmer.

800.000 kr. uddeles den 23. september til 7 klubber/foreninger i Rødovre. 60.000 kr. er allerede uddelt til amatørforeninger som derved får råd til at deltage i mesterskaber og andet. De 7 klubber er RMB, RSIK, Avarta, RH, Fix, RFC, og RTK.

For ishockeyklubbens vedkommende tror Fanatics, at der vil tilgå midler til ungdomshold udstyr o.l, og at ligaholdet også vil få støtte, men hvor vidt det bliver en direkte sponsorering af en udenlandsk spiller er tvivlsomt.

 

kilde; ann. Rødovre Lokal Nyt  

Fanatics 09:40:53
18-09-2015
Flot gestus

DIUs supporterpris ændrer navn til Søren Stockfisch prisen i mindet om en af de mest respekterede ishockeyledere. Til aftenes kamp hvor SE får besøg af Herlev er der således gratis adgang, og man forventer 4000 tilskuere i SE Arena.

Fanatics 16:45:24
Hvem bliver mester
BT har i dagens udgave lavet en ranking af holdene i Metalligaen. Rødovre har lidt den tort ikke at blive omtalt, og placeres i slutstillingen som nr. 8, mens Ålborg og Herlev fuldender skalaen. BTs Peter Fredberg har Esbjerg som mester i finalekampene mod SønderjyskE. Odense som dakhorse, mens Frederikshavn, Herning indtager de midderste pladser. Rungsted vurderes som sjællands bud på at bryde den jyske dominans, og Gentofte som ligaens helt store overraskelse.  
Fanatics 16:29:33
· Nyhedsarkiv

Søg