03-11-2015
Konceptet godkendt

For mange har Rødovre overrasket indtil nu. Alligevel er det ikke overraskende for "chief" Duus med hans fire kæde koncept hvor alle skøjter i højt tempo, og hvor teknik ikke er nogen hindring, men gift for modstanderen. Det lover godt for slutspillet hvor man forhåbentlig for første gang i mange år kan undgå, at Rødovre opfattes som ”det tynde øl”. Tvært i mod er der håb om at man i år kan placere sig som en af dem der vælger. Kampene mod især Frederikshavn og SønderjyskE var opmuntrende, og gav løfter hvor man både vandt og tabte i overtid.

Satsningen på spillere af egen avl giver altså kontant bonus som mange hold der er i bekneb for spillere misunder. Rasmus Astrup der i Frederikshavn ikke helt levede op til forventningerne har til gengæld gjort det efter sin tilbagekomst til Rødovre. Matthias Asperup der var rygtet til Sverige er heldigvis blevet og er en vigtig spiller i angrebet. Endvidere er T.C. og Karvinen som flere andre rutinerede en gevinst for holdet. I defensiven har tilgangen af Philip Bruggisser givet stabilitet, men defensiven er stadig Rødovres svage punkt, og svenske Stefan Ridderwall er altså ikke Sebastian Dahm, men tæt på. Hans stil minder om Simon Nielsens der på sine store dage er holdets bedste. Mads Bødker (SE) udtaler, at Rødovre er et storhold og hører til i toppen i år. MEN, et er hvordan det går i grundspillet, noget andet er playoff. Fanatics vurdering er, at det vil gå bedre end de foregående under forudsætning af en topplacering i grundspillet. Man risikerer ikke at møde de allerbedste i første omgang, og semifinalekampe i Arenaen har altid været store dage. Fanatics tror også, at der med erhvervsstøtte kommer en udenlandsk spiller til defensiven i januar måned. Alt i alt, ser fremtiden positiv ud, og meget skal gå galt hvis ikke denne sæson bliver en af de bedste siden Torben Andreasens ”dreamteam” huserede i Rødovre.

 

Fanatics 21:00:26
24-09-2015
Pengene er fordelt

Team Rødovre har den 23 ds., og ifgl. RNN, fordelt 710.000 kr. ved en festlig sammenkomst på Rødovregaard, med taler, middag o.s.v.
RMB fik 275.000-. RTK 10.000.- Avarta 125.000.- RFC 100.000.- RH 100.000- RSIK 50.000- FIX 50.000.-

RMBs donation skal bruges til at styrke organisationen, og primært til en assistentræner, og måske også fysioterapeut og mentaltræner.
Der er således ikke midler til styrkelse af RMBs elite ved køb af spiller(e).
Af de 710.000 kr. har Rødovre kommune givet 250.000. Resten er donationer fra de 20 erhvervsvirksomheder der er medlemmer, og dermed med i team Rødovres netværk.

Fanatics 20:27:16
20-09-2015
Team Rødovre

Hvis nogen skulle have glemt det, stiftede en kreds af erhvervs- og offentlige folk i 2013 T.R. Formålet var at skabe en økonomisk pulje til støtte af eliteudviklingen i Rødovre. Børge Levinsohn med en lang historie som direktør med sponsor marketing/salg i Rødovre, Herlev ishockey og andet, blev valgt som ansvarlig udadtil, og hvor man i dag har 20 erhvervsvirksomheder som medlemmer.

800.000 kr. uddeles den 23. september til 7 klubber/foreninger i Rødovre. 60.000 kr. er allerede uddelt til amatørforeninger som derved får råd til at deltage i mesterskaber og andet. De 7 klubber er RMB, RSIK, Avarta, RH, Fix, RFC, og RTK.

For ishockeyklubbens vedkommende tror Fanatics, at der vil tilgå midler til ungdomshold udstyr o.l, og at ligaholdet også vil få støtte, men hvor vidt det bliver en direkte sponsorering af en udenlandsk spiller er tvivlsomt.

 

kilde; ann. Rødovre Lokal Nyt  

Fanatics 09:40:53
18-09-2015
Flot gestus

DIUs supporterpris ændrer navn til Søren Stockfisch prisen i mindet om en af de mest respekterede ishockeyledere. Til aftenes kamp hvor SE får besøg af Herlev er der således gratis adgang, og man forventer 4000 tilskuere i SE Arena.

Fanatics 16:45:24
Hvem bliver mester
BT har i dagens udgave lavet en ranking af holdene i Metalligaen. Rødovre har lidt den tort ikke at blive omtalt, og placeres i slutstillingen som nr. 8, mens Ålborg og Herlev fuldender skalaen. BTs Peter Fredberg har Esbjerg som mester i finalekampene mod SønderjyskE. Odense som dakhorse, mens Frederikshavn, Herning indtager de midderste pladser. Rungsted vurderes som sjællands bud på at bryde den jyske dominans, og Gentofte som ligaens helt store overraskelse.  
Fanatics 16:29:33
16-09-2015
Sæsonstarten nærmer sig

Det vil være en overdrivelse at påstå, at Rødovre står til en topplacering i årets grundspil, men mindre kan også gøre det. En midterplacering i skarp konkurrence med de øvrige sjællandske hold, og ja formentlig også Ålborg er udfordringen.

Som bekendt er udlændingene på nær få undtagelser ukendte hos Gentofte, Rungsted og Herlev. Hvad kan de, hvilken personlighed, lederegenskaber besidder de, og hvor afgørende er de når tingene tilspidses. Svarene får man først langt hen i grundspillet, da det tager tid at blive indspillet i den danske form for hockey, løbemønstre og sandsynligvis også lære dommernes mere markante holdning til tacklinger, svinestreger ect.

At, gå til hockey er en livsstil som når klimaks når slutspillet og kvartfinalerne starter, vel at mærke hvis holdet kvalificerer sig. Spændingen er derfor begrænset til den ovennævnte udfordring, men stemning, socialt fællesskab og hvad dertil hører kan ingen tage fra supporternes afsnit. Imidlertid har vi her på sitet tit gjort opmærksom på at gøre kampene mere festlige for tilskuerne ved diverse indslag, som godt nok koster penge, men som tjener sig ind på sigt ved øget interesse og dermed flere tilskuere. Fanatics har i den forbindelse anvist forslag til dette, men en klub som Rødovre er lidt konservativ på dette punkt, og når alt kommer til alt er det jo også hockeyen der er det primære. I den forbindelse ville det være rart med et par ”giraffer” fra start.

Rødovre skal møde Gentofte i den første kamp, og har ikke de bedste erfaringer med ”Arvids” mandskab i sidste sæson og i træningskampen. I den næste kamp møder tyrene Ålborg som man senest tabte til i pokalen. Årets træningskampe har vist at holdet svinger meget i sine præstationer, og hvor det især er defensiven der ser tynd ud. Derfor er det med en vis bekymring at Rødovres ”danskerhold” tager hul på sæsonen.
                                                                                                                                       

Stefan Ridderwall   

                                                                      foto: Svenska fans  

 17:26:43
15-09-2015
KSF ønske opfyldt
Efter at Østerbro Skøjtehal blev købt af Don Ø, Parken Sport & Entertainment for efterfølgende at blive revet ned til fordel for et sportscenter, der dog aldrig blev til noget, flyttede KSF til en midlertidig boblehal opført på den gamle Østre Gasværksgrund.
Det er 7 år siden, og i den mellemliggende tid har KSF presset på overfor Københavns kommune for at få en mere stationær hal. Den er nu (før 2. behandling) af borgerrepræsentationen projekteret over anlægsbudgettet i 2016. 
Det bliver ikke bare en skøjtehal, men en multihal i mindre format. Prisen er estimeret, 114 millioner kroner. Hallen forventes at stå klar i 2017, og indtil da regnes boblehallen som den primære hal, da den nye bygges et andet sted på Gasværksgrunden. Imidlertid ønsker KSF, at bevare boblehallen i fremtiden, og med 400 medlemmer i ungdom, og 200 som senior er behovet for træningsfaciliteter evident.


kilde;DIU (delvis) -
foto:KSF video
                  
Fanatics 07:15:50
09-09-2015
Rungsted mener det alvorligt

Spændende udvikling i Rungsted som bliver ved med at forstærke sig. Henter finnen, Ossi Saarinen i Gentofte hvor han var en af de mest profilerede spillere, og scorede 17 mål og 37 point i Metalligaen. Endvidere oplyses det på Rungsteds site, at man i år har en pæn fremgang på partnersiden, ref; sponsorer, og at sæsonkortsalget er mere end fordoblet.

Fanatics 13:37:32
08-09-2015
Pauvert
Jesper Duus havde før kampen proklameret, at det blev seværdigt. Hvad det seværdige bestod i må man overlade til hver af de 638 tilskuere om at definere. Fakta er, at Rødovre trods overvægt i spil og chancer forærede lette mål væk i et usikkert forsvar, og hvor angrebet nærmest gjorde alt for ikke at score mål. Nu vel, det kostede ikke noget at ryge ud af pokalen, undtagen på selvtilliden. Der bliver meget at arbejde med for Duus inden sæsonen går igang. 
Fanatics 21:48:53
PO for alvor
Pokalturneringen er lidt overset da styrkeforholdet hos de deltagende 1. divisionshold ikke matcher eliteholdene, men med aftenens opgør mellem Rødovre og Ålborg er det første kamp hvor det gælder noget. Begge trænere mener at deres hold kan spille bedre end i den sidste træningskamp som Ålborg tabte 0-2 til Troja Ljungby, og Rødovre 2-3 til Gentofte. Samtidig er det to hold som styrkemæssigt må antages at være lige stærke, og for begge mandskaber med en stor overvægt af danske spillere. Gensidig respekt og tro på sejr går igen i de udtalelser der er i medierne før kampen.   
Fanatics 10:56:00
· Nyhedsarkiv

Søg