16-04-2015
Rødovre spillere trænger sig på

Til den kommende landsholdssamling i Frankrig er syv spillere, og flere andre med fortid i Rødovre udtaget. Af dem er Sebastian Dahm, Morten Andreasen, Simon Grønvaldt, Philip Bruggisser, Morten Poulsen og Jesper Jensen, efter Fanatics vurdering, sikker på at komme med til VM i Tjekkiet.

De syv rødovrespillere er: Sebastian Dahm, Matias Lassen, Christian Mieritz, Jannik Karvinen, Mathias Asperup, Steffen Klarskov Nielsen og Nikolaj Zorko. 

Fanatics 10:09:13
15-04-2015
Ingen forskel i holdning

Rødovre er en forsigtig klub

Tilbageholdende med oplysninger om hvad man vil satse på til den kommende sæson. Der er absolut ingen optimistiske meldinger som flyder ud i tomrummet mellem klubben og dens omverden, hvorfor man må konkludere, at tingene fremadrettet er som de var, bortset fra eftergivelsen af gælden til kommunen.

På spillerfronten er åreladningen, ifølge Lokal Nyt, så småt i gang med Lassen og Klarskovs skifte. Astrups hjemkomst er med al respekt ingen erstatning. Rødovre er som få andre kendt for sit talentarbejde, og for at hive mange op på eliteholdet. Det er fint, og de unge spillere har ungdommens gå på mod, men når tingene skal afgøres i slutspillet er erfaring og svingende bundniveau ikke nok.

Denne noget fastlåste situation betyder, at investeringer i forstærkninger lader vente på sig, dels af forsigtighedshensyn og dels af hensyn til økonomien. Sidste sæsons to udlændinge gør med ordsproget ingen sommer, og Theo Peckham kom så sent at han knap nåede at definere sin rolle på holdet. Igen et hensyn til forsigtighed og økonomi selv om Peckham var sponsoreret af en gruppe af erhvervsvirksomheder og antagelig kunne være tilført holdet meget tidligere.

Af en eller anden grund er Rødovres backer efterspurgt af andre klubber, men værre er at man ikke umiddelbart har erstatningerne klar. Rødovres backlinje har været sårbar i årevis, og det bliver ikke ændret uanset mange havde håbet at Jesper Duus fortid som back ikon ville medføre en større prioritet på dette område, end Peckham var udtryk for.

Fanatics tror ikke at Rødovre har råd til at forstærke holdet med mere end en spiller. Resten må være gengangere der har en tilknytning til hovedstadsområdet gennem familie, arbejde, studie, eller socialt netværk. Der er ikke råd til fuld professionalisme, og derfor vil man fortsat fare med lempe, og styre med en forsigtig hånd, og økonomisk ansvarlighed.

Fanatics 22:06:43
14-04-2015
Piraterne overlever

Rygtet om exit fra Metalligaen for Ålborg Ishockey har længe svirret, men nu er formand for bestyrelsen, Morten Fals en lettet mand. Det er lykkes at skrabe tre millioner sammen fra erhvervslivet, private donationer, og andre interessenter fra hele landet.

Den kommende sæson skal bruges til at opbygge et nyt hold fortrinsvis af spillere fra egen avl, samt at konsolidere økonomien efter at den aktuelle gæld er kommet i faste rammer. Der vil således blive brug for yderligere kapital fra nuværende og nye sponsorer.

Spændende om Ålborgs reorganisering, hvis man kan kalde udviklingen for det, kan medføre en vis sportslig succes, eller om kriteriet er en hæderlig sæson, udfra de givne forudsætninger.  

Fanatics 22:33:34
Danmark seedet sidst

VM i Tjekkiet står for døren. Danmark er havnet i gruppe B med bl.a. verdensmestrene fra Rusland og modstanderne i finalen, Finland. Endvidere er der så stærke nationer som Slovakiet, Norge og USA. Skal Danmark hænge sin hat på nogen må det være Hviderusland og Slovenien. Norge er en hademodstander som Danmark aldrig har slået i en betydningsfuld kamp. VM starter den 1. maj, og Danmarks kampe spilles i Ostrava. Det dårligst placerede hold i hver pulje rykker ud af A-gruppen.

 

                         

Fanatics 16:27:35
En veteran vender hjem

 Rasmus Astrup er tilbage i Rødovre efter en sæson i White Hawks. Han huskes for sit udmærkede sammenspil med Michael Smidt, men nu mangler Smidt og spørgsmålet er hvad han kan tilføre holdet.

Decideret skudfarlig er Astrup ikke, men han har evnen til at placere sig i de rigtige positioner foran mål og scorede på den konto en del kasser. Hans erfaring i gamet er uvurderlig, og på den baggrund vil han få stor betydning som rollemodel for de unge. Astrup har skrevet en to-årig kontrakt, og skal passe job som blikkenslager sideløbende med hockeyen.

                                                                                      arkivbillede 

Fanatics 15:29:42
24-03-2015
Tid til forandring

Mens Herlev slikker sårene ovenpå en frustrerende sæson med klassiske undskyldninger som stolpe ud og mange skader hos nøglespillere, arbejdes der hårdt på at finde en ny coach efter den fyrede Pär Djoors, og et spillerbudget der kan bære færre, men mere kvalificeret import af spillere, danske og især udlændinge.
Ifølge Metalligaen.dk der har talt med direktør, Kenneth Christiansen vil man reducere antallet af transferkort til udlændinge fra 10 til 7. Man vil i så fald være på niveau med flere jyske klubber. Sponsoropbakningen og erhvervsklubben går ifølge direktøren strygende, mens der er sket en væsentlig ændring i organisationen med sportschefen, John Marklunds opsigelse. Herlevs kontrahering af to hovedsponsorater er imponerende qva holdets resultater.
Hos Rødovre er situationen en anden. Her er ambitionerne knap så høje. Jesper Duus er tilfreds med holdets præstationer i grundspillet, og meget lægges an på at bevare hovedparten af de danske spillere til den kommende sæson. Import af et par udlændinge vil i Rødovres regi være et kæmpeskridt fremad, dog skal pengene være der. Med den sandsynlige eftergivelse af milliongælden til kommunen starter Rødovre så at sige fra skratz, og det skal blive interessant at se hvilken indflydelse det får på sponsorarbejdet, erhvervsklubben og holdets sammensætning. Sidstnævnte med afsmittende virkning på fansenes opbakning.


Fanatics 15:00:19
14-03-2015
En nyhed med visioner

Som Fanatics i flere artikler har påpeget, bliver Mighty Bulls gæld til kommunen på 1.1 million antagelig eftergivet, dog med modydelser i form af gratis adgang for børn under 14 år, og besøg af hockeyspillere i skolernes klasser. Det er en fantastisk god nyhed som RNN i dag kan bringe.
Såfremt Kultur og Fritidsudvalgets forslag vedtages i Kommunalbestyrelsen vil det betyde, at man i RMB kan begynde arbejdet med at opbygge en positiv egenkapital der p.t. ifgl. RNN er negativ med 1.3 million.

Endvidere vil det skabe større sportsligt råderum, som Fanatics ligeledes har påpeget. Man skal dog ikke forvente, at det i den kommende sæson vil medføre flere investeringer i f.eks. dyre udlændinge, og eller danske profiler fra andre klubber.

Synergieffekten kan måske give et boost til sponsorarbejdet, og i hovedsagen til direktør Brian Møller der efter Fanatics vurdering snart må mærke et stigende pres fra omverdenen på at lande et par tunge sponsorater. 

Fanatics 10:44:25
Jyderne har monopol på "semierne"
To interessante serier tegner sig i årets slutspil. SønderjyskE vs Frederikshavn er en klassiker hvor Frederikshavn igen stiler højt, meeen SE er regerende mestre, og det vil de nok sætte en ære i at vedblive med at være når sidste dommerfløjt har lydt.
Herning vs Esbjerg bliver efter Fanatics vurdering et drama. Esbjergs udlændinge har i den grad dedikeret sig som de mest agressive og målsøgende i ligaen som de beviste ved at pulverisere Odense i kvartfinalen. Herning har ikke fordums styrke, og var heldige med at kvalificere sig til semifinalen.  
Fanatics 10:19:44
Surt show
Kun sort uheld forhindrede Rungsted i at nå semifinalen. To stolpeskud i 3. periode, og med fravær af to udenlandske backer var det en pragtpræstation kun at tabe den afgørende kamp 1-2 til Herning der til gengæld havde taget patent på marginalerne. 
At, tvinge grundspillets vinder ud i 7 kampe sætter tingene i relief. Rødovre formåede kun at få grundspillets nummer to ud i 5 kampe, og må derfor se sig overhalet indenom som Sjællands bedste hold i årets turnering.
Fanatics 09:38:04
10-03-2015
6. kvart. Rungsted vs Herning 1-4

Mange havde håbet, at Rungsted som det eneste tilbageværende sjællandske hold i kvartfinalen kunne afgøre serien mod Herning i Saxo Bank Arena, men sådan skulle det ikke gå. At, backen Joel Johansson tidlig i kampen måtte udgå efter en hård tackling var absolut ikke med i beregningerne, lige som det var et handicap at undvære backen Phil Paquet der afsonede karantæne.
Chancen er der stadig i en syvende kamp, men hjemmebanefordelen er flyttet til Herning, og dermed også tilskuerpresset på dommer og modstander. Det sidste mål blev scoret i tomt bur, så i virkeligheden var kampen mere tæt end cifrene antyder. Good luck on friday, may the best team win!

Fanatics 23:45:10
· Nyhedsarkiv

Søg