29-01-2015
Fornuftigt valg

Hvad der får Theo Peckham til at vælge DK og Rødovre fremfor mere attraktive ligaer lader sig ikke lige besvare. Ingen tvivl om at han er dyr. Født i Richmond Hill, Canada, 27 år, 188 cm, 107 kg, og 575.000 US i løn (2014). Han regnes for en fysisk hård back, og man har ikke haft 160 kampe i NHL, (Edmonton Oilers) uden at kunne noget, for en gooner har Rødovre ikke brug for. Med tilgangen af også Asperup bør Rødovre kunne byde sandsynlige Frederikshavn modstand i slutspillets kvartfinale.

 

  #24  

Fanatics 01:03:01
12-01-2015
RMB exit
Pokalfinalen røg i vasken, og efterfølgende er der behov for storvask efter en uinspireret indsats. Den flotte 2-0 sejr i Herning var åbenbart steget spillerne til hovedet hvor man troede, at billetten til finalen indløste sig selv. Det var et Rødovre hold som i den grad ledte efter sit topniveau. Danskerholdet har mange gode danske spillere, men når deres bundniveau er lavt, mangler man et par stykker, ref; udlændinge med mere skarpe kompetancer, der kan gøre en forskel, og afgøre kampene.
Peter Jensen, RNN, der sidder i RMBs bestyrelse, bør forklare fansene hvad Team Rødovre pengene skal bruges til. Endvidere er det besynderligt, at Rødovre som den eneste af de fire sjællandske hold ikke er i stand til at lande en hovedsponsor, endsige et halnavn. Sidstnævnte er formentlig bundet i en aftale med kommunen.
Fanatics 07:10:11
29-12-2014
Forstærkning eller ej

Peter Jensen skriver i den trykte udgave af Lokal Nyt, at der bør hentes forstærkning til Rødovre før slutspillet. Han peger på en back og forward der kan løfte de mange unge spilleres niveau. At holdet hjemme i seneste kamp har vundet over Herning efterlader ikke det indtryk, at man har fået stabiliseret spillet og skarpheden, dertil har der været for mange udfald i ligakampene. Team Rødovres donation på 160.000 kr. som efter moms er 128.000,- tror Fanatics ikke på vil blive brugt til en eller flere forstærkninger. Disse penge er givet til at støtte og fremme af en udvikling af en enkelt spillers karriere, eller et projekt, antagelig i regi af ungdomsarbejde.

Med U20 spillerne tilbage fra VM vil både angreb og forsvar blive bredere funderet, men om det er nok i slutspillet kan kun den kommende tid vise. Rødovres tilbageholdenhed med at hente nye spillere fra udlandet harmonerer godt med holdningen til "hjemvendte danske spillere, og forkærligheden for at bruge egne talenter. Hvis man alligevel beslutter sig for forstærkning vil finansieringen formentlig komme fra erhvervssponsorer, og formentlig med spillere fra Sverige, Allsvenskan som førhen har haft stor succes i Rødovre. En defensiv back som Imhauser, og den hårdtskydende og elegante Anders Svensson er typer der i dag ville pynte hos tyrene. I det hele taget har mange ligaklubber et godt øje til svenske spillere, og udvalget og cvét, samt implementeringen på holdet for spilleren og hans familie er lettere at gå til, end hvis man henter en nordamerikaner.

Skal Rødovre videre fra kvartfinale er Fanatics enig med P.J. i, at der skal hentes forstærkning. Det bliver interessant at se, om Rødovre vil tage det skridt.

  

Fanatics 11:47:26
28-12-2014
Kemien passede ikke

Hvem husker ikke Juha Riihijärvi da han i sin karrieres efterår optrådte på det bedste Rødovre hold i nyere tid. Efterfølgende blev han hentet til Herlev som træner uden den store succes, og i år stod han i spidsen for Frederikshavn.  
Nu er han og assisterende træner Mike Grey fyret, grundet vanskeligheder i forholdet til spillere/ledelse, dog er man indstillet på at finde en form for fortsat tilknytning til klubben for Mr. Frederikshavn, Mike Grey. Radim Piroutek bliver ny ass. træner, og Peter Johansson cheftræner.

 

Fanatics 22:43:07
Jespers talentsus

Jesper Duus er en kapacitet, men hans filosofi om at begrænse udlændinge i dansk hockey, og i stedet satse på danske talenter er, efter Fanatics vurdering, overvurderet og på sigt ikke gavnlig for hockeysporten.
Godt nok har mange talenter et stort potentiale tilegnet gennem det store arbejde der gøres i ungdomsårene, men den hårde skoling får de kun ved at spille sammen med nogen der er bedre, har mere erfaring og personlighed, end dem selv. Selv om spilletid på svenske juniorhold ikke kvalitetsmæssigt er bedre og mere udviklende end spilletid i den danske liga, har denne liga dog mere opmærksomhedsværdi for nordamerikanske scouts, og tilsvarende for den svenske Elitserie, og finske SM liga. Et springbræt som trækker i mange danske talenter.
Fanatics er enig i Jespers holdning om at knytte talenter i længere tid til deres klubber gennem ungdomskontrakter kombineret med en form for uddannelse og tilskud hertil. Men alting har sin tid, og hvis ikke muligheden og udfordringen lå der til at komme på et højere niveau, ville den danske liga stagnere. En reducering af udlændinge i ligaen er kun sympatisk i den forstand, at de udlændinge der hentes har et niveau der løfter ligaen generelt, og talenterne særskilt.

Den økonomiske begrænsning der præger, i hvert fald de sjællandske klubber, gør at man satser på habile danske spillere, i stedet for halvdårlige udenlandske, og det er ligeledes meget sympatisk, men udvikling af den danske liga i retning af rene danske hold er næppe sandsynligt. Det er jo ikke uden grund, at to trejedele af det danske landsholds spillere har deres dagligdag i udenlandske klubber.

 


                                         arkivfoto

Fanatics 13:34:03
21-12-2014
Ny træningsfacilitet i Rungsted

I lighed med andre haller i DK, bortset fra den i Odense, får Rungsted en træningshal. Hallen kan være klar i 2016. Placeringen bliver ved siden af den eksisterende skøjtehal, og de mistede parkeringspladser retableres på området hvor Centre Court ligger, altså bag skøjtehallen. Umiddelbart vil det ikke betyde det store for afhjælpning af det trafikale problem der opstår når især de sjællandske hold kommer på besøg. 

se tegning m.v. på Rungsteds hjemmeside

Fanatics 10:23:51
19-12-2014
Regler og belønning
Rødovre har fundet det nødvendigt, ved info på Rungsteds hjemmeside, at præcisere reglerne for at færdes i Arenaen. Endvidere er der i tidsrummet 18-18:30 en gratis snebajer til Rungsted fans, eller hvad?? I den henseende gør man opmærksom på i reglerne, at det er forbudt, at færdes i synlig beruset tilstand,- sådan!
Sej 
Fanatics 09:08:32
11-12-2014
Uheldig planlægning

Esbjerg og Rødovre er hårdt ramt ved afgivelse af spillere til U-landsholdet der i går tog afsted til Canada for at spille 6 optaktskampe, i en challenger turnering, inden VM starter den 26. december. Esbjerg har således fået udtaget fire spillere, Rødovre tre, mens SønderjyskE nøjes med to. De øvrige ligahold på nær Frederikshavn, Herlev og Ålborg stiller med en. Bemærkelsesværdigt, at Hvidovre har fået udtaget en spiller.

Resten af holdet, syv spillere, kommer fra ligaerne OHL, NAHL, WHL, QMJHL, og fire fra SWE. Det er underligt, at man ikke i DBU's turneringsplanlægning har kunnet tage højde for landsholdssamlinger på U20 niveau hvor mange af talenterne er fast mand på deres respektive klubhold.

Fanatics 14:15:59
05-12-2014
Pæn tilskuerfremgang

Udviklingen i Rødovre og på landsplan er vendt. Gennemsnittet for Rødovres ni ude- og hjemmekampe, indtil nu, er henholdsvis 1192 og 1460 besøgende. Den gratis kamp mod Odense (2892), kampene mod Aalborg (1912), Frederikshavn (2385), og Herning (1602) har bidraget godt til det højere gennemsnit, i Arenaen, der eksempelvis i sæsonen 2012 lå på ca. 1200 tilskuere pr. kamp. 

Fanatics 07:26:38
02-12-2014
Ligaens målmagere

Ifølge B.T. dominerer udlændinge pointlistens top 10. Det er især Esbjerg, Herning, SønderjyskE, Odense og Frederikshavn der har spillere på listen, heraf 2 danske på en syvende og tiendeplads. Tingene hænger sammen for det er også de klubber, der har den bedste økonomi, der er i stand til at hente gode udlændinge med mål og assist i skøjterne. Ålborg og de fire sjællandske klubber hænger efter selv om Rødovre og Herlev med kapable målmænd prøver at sætte en dæmper på scoringskvotienten.

Ser man på den aktuelle stilling, er det de samme hold som ligger på de fem første pladser med Rødovre på en sjetteplads. Odense er den store overraskelse som førerhund med to spillere på pointlisten, og 11 sejre på stribe. Ser man lidt længere frem skal der tilføjes nye spillere hos Ålborg og de sjællandske klubber, hvis man vil mere end ambitionen om at kvalificere sig til slutspillet.

Fanatics 10:49:57
· Nyhedsarkiv

Søg