26-02-2015
Spekulationer

I B.T.s trykte udgave vurderes bl.a., at Rødovre og Rungsted ikke har en kinamands chance i kvarten mod SønderjyskE og Herning. Der er en tendens til at jyske klubber vælger sjællandske, og med god grund, for det er lang tid siden at et sjællandsk hold har vundet DM. 1999 var året.
Det fremgik af TV2 sportens face off, at de fire topklubbers direktører ikke lagde vægt på de indbydes kampe, samt transportomkostninger, men mere på modstandernes øjeblikkelige form/styrke. Hvis det står til troende kan man spekulere på hvorfor Herning som førstevalg tog Rungsted. Var det Rødovres seneste sejre mod Frederikshavn og Ålborg der var udslagsgivende. Umiddelbart vurderer Fanatics Rungsted og Rødovre som lige stærke. Måske var det forudsigeligheden for Rødovres spil, og "never give up" atitude der var afgørende, og at tyrene trods alt har vundet i Kvik Arena.
Man kan også spørge sig selv hvorfor Herning ikke valgte Ålborg, men her er nok nøglen til de fleste direktørers valg. Ålborgs otte udlændinge er en ubekendt faktor. Hvor meget stepper de op i et slutspil hvor tavlen er vasket ren.
B.T. vurderer, at Herning vinder i 4-1 i kampe. SønderjyskE ligedes 4-1, mens Frederikshavn tager Ålborg 4-2 i kampe. Det store drama vil foregå mellem Esbjerg og Odense hvor vestjyderne vinder 4-3. Altså kun en af fire serier der går over 7 kampe. 

 

Fanatics 10:14:03
24-02-2015
Uha, da, da
Det er den værst tænkelige modstander Rødovre skal op mod i kvartfinalen. Udebanestatistikken mod SønderjyskE er ikke værd at skrive om, og selv grundspillets to hjemmesejre var ikke overbevisende. Historikken er heller ikke med Rødovre hvor man bedst husker den afgørende kamp i Vojens hvor Larriveé og mange andre profiler var en del af holdet, men hvor tyrene tabte. 
Netop det, at den afgørende kamp, hvis en 7. bliver aktuel, skal spilles i SE Arena har været en væsentlig faktor for at vælge Rødovre.
Fanatics 22:52:37
20-02-2015
Final four bør indføres

Grundspillet er en lang rejse mod det dét virkelig handler om. Play off. 
Det er småpenge hvad der netto kan genereres pr. kamp i et grundspil hvor det kun drejer sig om ikke at blive sidst og næstsidst. Derfor er det uforståeligt, at man ikke som tidligere afskaffer kvartfinaler, semi- og finaler, og fastholder en form for interessant mellemspil hvor point fra placering i grundspillet tages med over. Det vil betyde en større motivation for grundspillet, færre kampe, og give en "knock out" mulighed for hold der ikke slutter i toppen af ligaens grundspil. De fire øverst placerede i mellemspillet spiller "Final four". En sådan konstruktion vil muligvis møde modstand fra nogle klubber, men hvis man vil have spænding og tilskuerne tilbage til hockeyen, så er det efter Fanatics mening vejen frem.
For yderligere at sætte lidt krydderi på retten kan man genindføre en gradueret pengepræmie for de tre  medaljetagere. revideret 21.02.2015.

Fanatics 07:08:37
10-02-2015
Det er BIG i Herlev
BIG storcenter er nyeste hovedsponsor i Herlev Hockey med en to årig aftale og option for forlængelse. Det gode ved sponsorer af en vis kaliber er, at pengene er lige så sikre som ordene. Eksempler på det modsatte er set mange steder, også i Rødovre, og det er måske derfor at man her er tilbageholden med at involvere sig.
At, det er et butikscenter der går ind i ishockeyen er ikke en ny forteelse. Rødovre Centrum har i mange år været den største bidragsyder hos Mighty Bulls. Man har ved salg af halnavn set bank, bryggeri, offshore, rederi, køkkenfirma, energiselskab, spilleselskab m.fl. købe sig til navn og særlige goder i forbindelse hermed. Undtagelsen er Rødovre hvor hallen er 100% kommunalt ejet. 
Fanatics 20:55:17
03-02-2015
Slutspillet nærmer sig

Slutspil er som navnet også antyder slut for for nogle hold. Går det som præsten prædiker er Gentofte og Herlev allerede ude af kampen om at deltage. Herlev har 12 point op til Ålborg, og kan ikke nå det. Rødovre og Rungsted får fornøjelsen at skulle møde jyske hold. Med den nuværende form for slutspil er valget let for tre af de fire tophold.
Efter Fanatics vurdering tager Herning /Rungsted - Odense vælger Ålborg, SønderjyskE traditionelt Esbjerg og sidst men ikke mindst Frederikshavn mod Rødovre. De fleste klubber har inden transferudløb 31.1. 2015, justeret deres trup med udenlandske/danske spillere.
Rødovre har hentet Theo Peckham som har givet genlyd i hockeykredse. Imidlertid er Fanatics ikke overbevist om at det er en god investering. Erfaringen med tidligere NHL og rødovre spillere som Jeremy Stevenson, Luke Sellars, Steve Wasburn og Josh Gratton, som dog kun nåede få kampe inden han drog videre til KHL ligaen, er ikke de bedste. Luke Sellars sad mere i straffeboksen end på spillerbænken. Stevenson og Washburn var ikke den skudtrussel i powerplay som man havde håbet. Gratton imponerede heller ikke. Der var lidt for meget ego i hans spil. Peckham har ikke vist sine kvaliteter endnu, men meldingerne går på at han er lidt af en Sellars type med defensiv power, men til forskel for ham også med et godt skud.

Imidlertid så Fanatics hellere, at man havde brugt sponsormidlerne på to, måske tre forstærkninger, og som Fanatics før har været inde på findes der masser af kvalificerede svenske spillere der gerne vil over sundet.

 At, Mighty Bulls melder ud, kort før transfer deadline, at man havde aftale med en spiller der ikke måtte forlade sin klub er dårlig karma. I virkeligheden er meldingen uinteressant for den giver grobund for spekulationer om fiskeri.

Nu kan man få en forsmag på styrkeforholdet når Rødovre og Team Rødovre inviterer til næste hjemmekamp mod de hvide djævle fra nord.

Der er til slutspillet lagt op til kassekampene SønderjyskE vs Esbjerg, Frederikshavn vs Rødovre til glæde for kassererne, og semifinalekampe mellem SønderjyskE, Frederikshavn, Herning og Odense.  

Fanatics 09:27:19
31-01-2015
Ålborg appel
Der skal donationer til fra klubbens sponsorer hvis holdet skal spille i den sjove ende af ligaen. Bestyrelsesformand Morten Fals er på banen med en appel til 650 personer om hjælp ud fra devisen, mange bække små,- gør en stor Å. Overfor TV2 sport som havde interviewet, pointerer Morten Fals, at Ålborg ikke er i fare for at gå konkurs. Endvidere er planen fremadrettet, at udvikle og implementere næste generation af egen avl kombineret med få, men gode imports.
Fanatics 14:12:26
Uheldige Rosenthal
For godt 2 mdr. siden brækkede Rungsteds Nikolaj Rosenthal kravebevet 2 steder da han til træning ramlede ind i banden. Efterfølgende blev han opereret og der blev indsat en titaniumplade med skruer til at fastholde kravebenet.
En mere langvarig metode er at få kravebenet fastgjort i sin normale stilling holdt oppe af armen i slynge, men efter 7 ugers genoptræning var Nikolaj klar til come back mod Rødovre, og i seneste kamp mod Gentofte skete det der ikke kunne ske. Efter en hård tackling knækkede titaniumpladen og Nikolaj Rosenthal må nu se frem til at sæsonen angivelig er slut.

Se mere på Rungsteds hjemmeside.
Fanatics 10:46:21
29-01-2015
Fornuftigt valg

Hvad der får Theo Peckham til at vælge DK og Rødovre fremfor mere attraktive ligaer lader sig ikke lige besvare. Ingen tvivl om at han er dyr. Født i Richmond Hill, Canada, 27 år, 188 cm, 107 kg, og 575.000 US i løn (2014). Han regnes for en fysisk hård back, og man har ikke haft 160 kampe i NHL, (Edmonton Oilers) uden at kunne noget, for en gooner har Rødovre ikke brug for. Med tilgangen af også Asperup bør Rødovre kunne byde sandsynlige Frederikshavn modstand i slutspillets kvartfinale.

 

  #24  

Fanatics 01:03:01
12-01-2015
RMB exit
Pokalfinalen røg i vasken, og efterfølgende er der behov for storvask efter en uinspireret indsats. Den flotte 2-0 sejr i Herning var åbenbart steget spillerne til hovedet hvor man troede, at billetten til finalen indløste sig selv. Det var et Rødovre hold som i den grad ledte efter sit topniveau. Danskerholdet har mange gode danske spillere, men når deres bundniveau er lavt, mangler man et par stykker, ref; udlændinge med mere skarpe kompetancer, der kan gøre en forskel, og afgøre kampene.
Peter Jensen, RNN, der sidder i RMBs bestyrelse, bør forklare fansene hvad Team Rødovre pengene skal bruges til. Endvidere er det besynderligt, at Rødovre som den eneste af de fire sjællandske hold ikke er i stand til at lande en hovedsponsor, endsige et halnavn. Sidstnævnte er formentlig bundet i en aftale med kommunen.
Fanatics 07:10:11
29-12-2014
Forstærkning eller ej

Peter Jensen skriver i den trykte udgave af Lokal Nyt, at der bør hentes forstærkning til Rødovre før slutspillet. Han peger på en back og forward der kan løfte de mange unge spilleres niveau. At holdet hjemme i seneste kamp har vundet over Herning efterlader ikke det indtryk, at man har fået stabiliseret spillet og skarpheden, dertil har der været for mange udfald i ligakampene. Team Rødovres donation på 160.000 kr. som efter moms er 128.000,- tror Fanatics ikke på vil blive brugt til en eller flere forstærkninger. Disse penge er givet til at støtte og fremme af en udvikling af en enkelt spillers karriere, eller et projekt, antagelig i regi af ungdomsarbejde.

Med U20 spillerne tilbage fra VM vil både angreb og forsvar blive bredere funderet, men om det er nok i slutspillet kan kun den kommende tid vise. Rødovres tilbageholdenhed med at hente nye spillere fra udlandet harmonerer godt med holdningen til "hjemvendte danske spillere, og forkærligheden for at bruge egne talenter. Hvis man alligevel beslutter sig for forstærkning vil finansieringen formentlig komme fra erhvervssponsorer, og formentlig med spillere fra Sverige, Allsvenskan som førhen har haft stor succes i Rødovre. En defensiv back som Imhauser, og den hårdtskydende og elegante Anders Svensson er typer der i dag ville pynte hos tyrene. I det hele taget har mange ligaklubber et godt øje til svenske spillere, og udvalget og cvét, samt implementeringen på holdet for spilleren og hans familie er lettere at gå til, end hvis man henter en nordamerikaner.

Skal Rødovre videre fra kvartfinale er Fanatics enig med P.J. i, at der skal hentes forstærkning. Det bliver interessant at se, om Rødovre vil tage det skridt.

  

Fanatics 11:47:26
· Nyhedsarkiv

Søg